Bijlsma Hercules

Bijlsma Hercules is sinds de oprichting in 1938 internationaal actief als specialist op logistiek gebied voor het verwerken van landbouwgewassen.

Crop handling technology

Bijlsma Hercules StortbakkenOnder de groep ‘Crop Handling Technology’ biedt Bijlsma Hercules een uitgebreid pakket met standaard machines, waarin per type machine verschillende modellen geboden worden. Aangevuld met standaard opties of klantspecifieke aanpassingen, zijn wij in samenwerking met Bijlsma Hercules bijna altijd in staat u de juiste oplossing te bieden, uitermate geschikt voor uw toepassing.

Grading technology

Het werkgebied van Bijlsma Hercules beslaat de gehele wereld. Zoals u weet zijn mensen, wensen en omstandigheden nergens ter wereld exact gelijk. Het is daarom logisch dat de werkzaamheden van een klantgericht bedrijf als Bijlsma Hercules meer en meer verschuiven naar installatiebouw. Ook het feit dat landbouwbedrijven overal grootschaliger worden, draagt er toe bij dat er steeds grotere sorteerinstallaties worden aangeschaft.

Sorteren met minder personeel

Bijlsma Hercules AfwegersSorteerinstallaties bieden door hun samenstelling de mogelijkheid om het sorteerproces met een minimum aan bedieningspersoneel te laten plaatsvinden. Het ruimtebesparende concept in combinatie met gunstiger arbeidsomstandigheden, leiden al snel tot verlaging in de kosten van de bedrijfsvoering. Temeer omdat het hart van zo’n installatie vrijwel altijd gevormd wordt door één of meerdere machines uit het standaard leveringsprogramma. Bijlsma Hercules hoeft het wiel dus niet telkens opnieuw uit te vinden, maar slechts aan te passen aan de specifieke wensen, met als resultaat een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Een optimale kwaliteit

Bijlsma Hercules ProductreinigerEen complete installatie verbetert in vrijwel alle gevallen ook de productkwaliteit. Dit vanwege de kortere weg die het product hoeft af te leggen en de optimale afstelling van de machines op elkaar. De ontelbare mogelijkheden betreffende de samenstelling en bouwwijze van een installatie garanderen u de meest ideale oplossing voor uw omstandigheden. Wij helpen u graag om tot dit resultaat te komen in samenwerking met Bijlsma Hercules. Installaties kunnen met name op het gebied van wegen, verpakken en palletiseren van meerdere arbeidsverlichtende componenten worden voorzien. In bijna alle gevallen is het mogelijk om bestaande machines in de installatie te integreren.

Denken in praktische oplossingen

Bijlsma Hercules VoorsorteermachineDoor de agrarische achtergrond van J. Van der Sluis B.V. en Bijlsma Hercules zijn we gewend om de meest praktische oplossing voor uw logistieke problematiek te vinden, waardoor u gegarandeerd bent van de beste invulling in uw bedrijfssituatie. Hoge kwaliteit en lange levensduur zijn bij ons standaard, waarbij korte lijnen tussen alle geledingen een degelijk fundament onder uw en ons project zijn.