WIFO kistenkantelaars

Het programma van WIFO-Anema BV bestaat uit een zeer uitgebreide range van machines voor agrarische en industriële toepassingen, te denken aan kistenkantelaars, opschepbakken, balenklemmen, cultivatoren, schuiven en nog diverse andere producten.

Hiervan is de voorzetapparatuur uitgegroeid tot de belangrijkste productgroep van WIFO-Anema BV en bestaat uit een zeer breed programma van producten, die voor ieder handlings probleem een oplossing biedt. Momenteel zijn er zo’n 30 enthousiaste medewerkers actief binnen het bedrijf, welke zorg dragen voor het gehele productieproces, van ontwerp tot eindmontage. Door het gehele productieproces in eigen handen te hebben, kan er flexibel en snel ingespeeld worden op de specifieke wensen van de klant.

Met de beschikking over zeer hoogwaardige productiemachines, zoals; CNC gestuurde verspaningsmachines, lasrobots en computergestuurde knip- en zetbanken en vakkundig personeel staat de merknaam WIFO garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De afzet van producten vindt  plaats via een groot dealernetwerk, zowel in Europa als daarbuiten.

Previous