J. van der Sluis BV, uw Avant dealer voor de Kop van Noord-Holland

Vanaf 1 januari jongstleden is J. van der Sluis BV aangesteld als Avant kniklader dealer voor de Kop van Noord-Holland vanaf de lijn Alkmaar-Hoorn tot aan Den Helder.

Dealer Avant Knikladers voor Kop Noord Holland

Avant is dé Finse producent van compacte knikladers, deze knikladers worden veel ingezet in de bouw door o.a. stratenmakers, op maneges en veehouderijbedrijven als ‘manus van alles’, maar ook hoveniers en particulieren gebruiken steeds vaker zo`n handige en compacte krachtpatser.

Avant is een eigenzinnige Finse producent en onderscheid zich op vele fronten van aan aantal andere merken knikladers.
Zo heeft Avant een stijf knikgewricht gecombineerd met een laag zwaartepunt, dit maakt de machine SUPER stabiel ook bij een geheven last!
Daarnaast bevindt de bestuurders plaats zich aan voorste deel van de machine zodat u altijd direct recht achter u last zit, door zijn knikbesturing is de machine super wendbaar en in elke ruimte te manoeuvreren, door de lage en compacte bouw van de machine is ook de op- en afstap zeer eenvoudig, ideaal voor als u veel moet op- en afstappen.

Tevens beschikt Avant over een unieke telescopische laadarm, dat maakt de machine sterk en compact met ingeschoven arm, maar ook weer heel handig als u hoog of iets verder van u af wilt werken, tevens beidt deze unieke laadarm enorm veel zicht aan de bestuurder.
Avant onderscheid zich ook door kwaliteit en afwerking, zo maakt de Finse producent gebruik van degelijke en betrouwbare Kubota motoren en andere hoogstaande toeleverende bedrijven, maar ook de machine zelf die in Finland wordt gebouwd voldoet aan de hoogste kwaliteit en afwerkingseisen, een echt Fins TOP product met 2 jaar fabrieksgarantie.

Als J. van der Sluis BV zijnde hebben wij twee Avant machines aangeschaft voor DEMO doeleinden en eventueel voor de verhuur,
Wij beschikken over een Avant 528 met een hefvermogen van 1.500 kg, een maximale hefhoogte van 2,79 m en een 26 pk sterke Kubota motor, en een Avant 750 TDL met een hefvermogen 2.100 kg, een maximale hefhoogte van 3,08 m en een Kubota motor van 49 pk.
Beide machines zijn uitgerust met trekker- profielbanden (gazonbanden zijn ook mogelijk) een palletvork, grondbak en trekhaak, mocht u andere voorbouw apparatuur willen kopen of huren is dat ook mogelijk, er zijn namelijk méér dan 150 verschillende soorten werktuigen verkrijgbaar voor deze machines.

Meer informatie: (0224) 55 13 87 of mail info@vandersluisbv.nl

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

18 Oktober: Open dag Fa. Goudsblom

opendag_goudsblom

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

DEMONSTRATIE WOENSDAG 24 SEPTEMBER !

eversONDERHOUD GRASLAND WORDT STEEDS BELANGRIJKER!

In samenwerking met Evers Agro BV en Barenbrug Graszaden BV organiseert J. van der Sluis BV een grasland onderhoud demonstratie. Evers demonstreert een drietal machines en Barenbrug geeft advies over het onderhoud van uw graszode.

Dit vindt plaats op woensdagmiddag 24 september 2014, aanvang 13:30 u tot ca. 15:30 u, op een perceel van de VOF Gebr. Kooij aan de Provincialeweg Zijdewind-Schagen nabij Schagen, schuin tegenover de afslag Crematorium Schagerkogge.

“Gras is óók een teelt” onder dit mom heeft Evers BV een drietal machines ontwikkeld om uw kostbare graszode te onderhouden c.q. beter in conditie te brengen om maximale grasoogsten te kunnen halen. ‘We willen als veehouders naar 14 ton droge stof per hectare’ Daarvoor moet de graszode optimaal in conditie zijn, dus een optimale grasbezetting per vierkante meter en voldoende lucht in de bodem en bij de wortels zodat het gras goed kan groeien en geen last kan krijgen van overvloedig water.
De drie machines die Evers daarvoor ontwikkeld heeft zijn, een graslandwoeler WBG-3 zoals op de foto`s om de storende bodemlagen te doorbreken en zo het overvloedige water af te kunnen voeren.
Een grasland beluchter GP-3 voor het beluchten van de dicht geslagen/gereden bovenlaag. En een Grass Profi GP-300, een 3 in 1 machine, voor het vlakken van molshopen etc., het verwijderen van ongewenste grassen en grasresten en een bij- doorzaaimachine met aandrukrol voor een optimale bezetting per vierkante meter.

Bij J. van der Sluis BV beschikken we over deze drie demonstratie machines, de Evers graslandwoeler met drie tanden, een Evers graslandbeluchter van 3m breed en een Evers grasland doorzaaimachine. Mocht u interesse hebben om deze drie machines op uw eigen perceel uit te proberen bel ons dan gerust op.

Naast het demonstreren van deze machines kunnen wij u deze machines ook verhuren.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

RedLine: Less is more

Afbeelding bij Ontdek de RedLine!Op zoek naar een basistractor met de beste prijs/kwaliteitverhouding? Kies dan voor de RedLine tractoren! De RedLine modellen zijn een slimme investering met een hoge restwaarde. De AGCO Power (Sisu) motor, de 3-traps HiTech transmissie en de mechanische hydrauliek maken de RedLine modellen tot de beste basis uitgevoerde tractoren ooit!

De RedLine tractoren zijn verkrijgbaar in de N- en T-serie met de standaard betrouwbare features die Valtra biedt. Geïnteresseerd in de RedLine modellen of meer informatie ontvangen? Neem contact op met J. van der Sluis BV, Anna Paulowna; 0223-531644, Dirkshorn; 0224-551387 of Zwaagdijk; 0228-566600

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

“Service letterlijk om de hoek”

104_2556De Fa. Houtman-Konijn uit Waarland is een van de eerste relaties van J. van der Sluis die de overstap maakte vanaf ons oude merk John Deere naar ons nieuwe merk Valtra. Peter Konijn had vorig voorjaar de keus gemaakt om zijn bestaande trekker in te ruilen voor een nieuwe.
Vanaf het begin dat van der Sluis een vestiging in Dirkshorn heeft geopend is de Fa. Houtman-Konijn een zeer gewaardeerde klant van J. van der Sluis. Dit heeft geresulteerd tot diverse investeringen van klein tot groot. Bij aanschaf van de nieuwe trekker telde bij Peter diverse factoren mee. Als eerste natuurlijk de prijs/kwaliteit verhouding. “Deze trekker maakt op ons bedrijf ca. 400-450 uur per jaar, dus het huisje moet wel bij het schuurtje blijven” Daarnaast speelde rijcomfort een grote rol. “Ik zit met deze trekker veel langs de weg en doe er veel voorladerwerk mee, dus een geveerde vooras- en cabine waren voor mij een pré”. Verder moest de trekker wel alles kunnen doen op het bedrijf dus daarom is er een zware fabrieksvoorlader gemonteerd met elektrische bediening in de armleuning en een originele Valtra fronthef en front aftakas, “Dit zit beide geïntegreerd af fabriek op de trekker, daardoor houd je een zeer krappe draaicirkel, vooral in combinatie met de meedraaiende voorspatborden”. Omdat Peter de maatschap samen met zijn vrouw Ingrid runt mocht ook zij haar invloed uitoefenen bij deze aanschaf. “Ingrid houdt van zwart, bij Valtra is dit mogelijk dus hebben ze gekozen voor metallic zwart. Al met al is het een prachtige luxe trekker geworden!” Voor Peter hebben we er nog twee luchthoorns opgezet wat het geheel helemaal afmaakte.
Na er één zomerseizoen mee te hebben gewerkt is Peter vooral bijzonder tevreden over de 5- traps powershift welke geheel automatisch schakelt. “Een uitkomst bij het voorlader- en transportwerk, hij schakelt super soepel en het scheelt mij veel handelingen en tijd vooral tijdens het voorlader werk waarbij je beide handen nodig hebt”. Wat Peter verder zeer positief is opgevallen, is dat de trekker in de cabine super stil is, “een zeer prettige bijkomstigheid”. Kortom een zeer tevreden Valtra rijder met de service letterlijk “om de hoek”

Peter en Ingrid Konijn van Fa. Houtman-Konijn te Waarland.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

De ATH staat voor de deur

a0a9d6ff-28a1-4f64-a013-17256abbd3b3Vanaf woensdag 10-09 tot en met zaterdag 13-09 vindt dé tweejaarlijkse landbouwbeurs van Nederland weer plaats, de ATH te Biddinghuizen. Ook wij als J. van der Sluis BV zijn daar 4 dagen aanwezig om u te woord te staan bij onze topproducten. Willem Zuurbier kunt u opzoeken op de Fendt stand, naast Valtra en de andere AGCO producten. René Ootes en Reinier Danenberg kunt u treffen op de Kuhn stand en Johan Goudsblom kunt u vinden op de Valtra stand. Wij hopen u ondanks het mooie oogstweer te mogen treffen op deze stands en staan u daar graag te woord of drinken gezamenlijk een kopje koffie of iets anders. Bij Valtra zult u verrast worden door een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen, qua aanschaf en rente! Maar ook door de mogelijkheden bij Valtra zoals, Twin trac, diverse transmissie mogelijkheden, diverse opties, verschillende kleuren etc. Tevens pakt Valtra op deze beurs uit met de Valtra Unlimited een bijzonder mooie en luxe trekker met diverse opties standaard gemonteerd, echt een bijzondere trekker voor de Valtra liefhebbers!

Graag tot volgende week in Biddinghuizen.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Ontdek de mogelijkheden van de Valtra!

104_2566Afgelopen week hebben wij ook onze twee nieuwe Valtra demo trekkers binnen gekregen. Het gaat om een Valtra N 123 Hi-Tech 5 van 135 pk met voorlader en een Valtra N 143 Hi-Tech 3 van 152 pk. Beide trekkers zijn verder compleet uitgevoerd met o.a. fronthef, frontaftakas, 650 en 540 Michelin banden, meedraaiende voorspatborden, geveerde vooras en cabine, airco, 4 dubbelwerkende ventielen, remventiel, rondom werklampen etc. kortom zeer complete demo trekkers. Heeft u interesse om eens zo`n oerdegelijke Finse trekker op uw eigen bedrijf te proberen, bel ons dan gerust! U zult verbaast zijn over de degelijkheid, de mogelijkheden en de souplesse.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

“Met het Valtra dealerschap kunnen wij nóg beter in de behoefte van onze klanten voorzien!”

104_2541Alstublieft, hierbij de eerste digitale nieuwsbrief van J. van der Sluis B.V. Helemaal gevuld met Valtra nieuws. Afgelopen voorjaar, met de volledige overname van Agrivor B.V. te Zwaagdijk is J. van der Sluis B.V. Valtra dealer geworden voor geheel Noord Holland. Dus vanaf die tijd niet alleen in Zwaagdijk te koop maar ook vanuit de vestigingen Anna Paulowna en Dirkshorn. Wij denken en vinden dat Valtra in Noord Holland meer aandacht verdiend. Valtra staat al decennia lang bekend als een degelijk en betrouwbaar merk voor een betaalbare prijs. Daar is meer markt voor, wij gaan dat oppakken vanuit alle drie vestigingen. We gaan daar ook op investeren door o.a. de aanschaf van demo- en voorraad trekkers, laptops en software, onderdelen, technische kennis en verkoopkennis. En Fendt dan? Valtra is een merk dat qua modellen en uitvoeringen prima naast dit andere top merk van AGCO past. Van der Sluis staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid dat geld voor de AGCO producten maar ook voor onze andere producten zoals Linde en Kuhn. Stuk voor stuk topmerken voor de professionele loonwerker en agrariër van deze tijd.

Johan Goudsblom, Verkoopleider J. van der Sluis BV.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Van der Sluis Valtra dealer voor Noord Holland

Met de volledige overname van Agrivor BV is van der Sluis BV hoofddealer van Valtra geworden voor de provincie Noord Holland boven het Noordzee kanaal. Zoals bij velen wel bekend is Valtra een onderdeel van het Agco concern waar ook Fendt toe behoord. Bij Agco is men zich ook bewust dat de huidige mechanisatie wereld snel veranderd, men kiest daardoor voor de grotere, sterkere dealers die modernisering slag in deze roerige tijd kunnen maken. Dit houdt in dat men op zoek is naar de grotere, solide bedrijven die loyaal zijn aan de Agco producten.

Met de volledige overname van Agrivor BV heeft van de Sluis BV inmiddels drie bedrijven in de kop van Noord Holland, Anna Paulowna, Dirkshorn en Zwaagdijk. Agco ziet in van der Sluis een bedrijf met toekomst, met de drie bedrijven bewerkt van der Sluis de gehele kop van Noord Holland met 43 mensen waaronder 6 vertegenwoordigers. Daarnaast kiest Agco bewust voor Valtra naast Fendt, men positioneert Fendt als een topmerk voor de grote ( loon ) bedrijven die vooruitstrevend met techniek bezig zijn. Valtra wordt daarnaast gepositioneerd als een kwaliteitsmerk voor de gebruikers die een kwalitatief zéér goede trekker zoeken met de keuze voor eenvoudigere techniek en de normale schakeltrekkers. Valtra is echt een trekker voor de agrarische bedrijven die een oerdegelijke, betrouwbare trekker zoeken waar zij vele jaren met plezier mee willen werken zonder al te veel poespas. Gewoon een goede, betrouwbare en betaalbare trekker voor de bedrijven die ca. 500 uur per jaar maken met hun tractoren en geen behoefte hebben aan heel veel techniek.

Valtra is voor de van der Sluis bedrijven een welkome aanvulling op tractoren gebied, op deze manier kunnen wij nog meer klanten een kwalitatief zéér goed en passend product aanbieden. Naast ons topmerk Fendt zullen wij ook volop gaan demonstreren met de Valtra tractoren. Samen met de importeur hebben we straks permanent de beschikking over een viertal demonstratie trekkers en zullen er in de showroom een tweetal tractoren staan om te bekijken. Als u interesse heeft om een keer een Valtra trekker te proberen op uw eigen erf schroom dan niet om ons te bellen.

Anna Paulowna; 0223-531644
Dirkshorn; 0224-551387
Zwaagdijk; 0228-566600

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

PERSBERICHT: Van der Sluis neemt Agrivor B.V. over

Agrivor Mechanisatie gaat verder als J. van der Sluis Zwaagdijk B.V.

Per heden heeft J. van der Sluis de activiteiten van Agrivor B.V. in Zwaagdijk van importeur Gebr. De Vor in Achterveld geheel overgenomen. Reeds enkele jaren werken beide partijen intensief met elkaar samen en nu is er besloten om als één organisatie verder te gaan. Dit betekent dat de organisatie, sinds 1962 actief, nu uit drie vestigingen bestaat; Anna Paulowna, Dirkshorn en Zwaagdijk. Door de krachten te bundelen wordt Van der Sluis de grootste Fendt en Valtra dealer van Noord-Holland.

header_photo (1)

Met de overname heeft het bedrijf nu dekking in het grootste deel van Noord-Holland om de kwaliteitsproducten zoals Fendt en Valtra tractoren, Linde vorkheftrucks- en intern transportmateriaal, Kuhn werktuigen, Irrifrance beregeningsmachines, Toro tuin- en parkmachines, Eureka reinigingsmachines en tal van andere merken aan te bieden.

Ook is er de beschikking over een grote constructiewerkplaats waar onder andere oogstrupsen en wagens, plantdaken en voorladers worden gebouwd. Ook ander agrarisch/industrieel constructiewerk wordt al jarenlang klantspecifiek vervaardigd. Bij de gezamenlijke van der Sluis bedrijven werken nu 43 mensen, waaronder 26 goed opgeleide monteurs. Klanten kunnen met de drie vestigingen verspreid over Noord-Holland snel bij de dichtstbijzijnde vestiging terecht. Ook met de compleet ingerichte servicewagens zijn de monteurs snel ter plaatse. Door middel van de eigen dieplader is transport van tractoren en heftrucks geen probleem. Met een zeer ruim assortiment aan verschillende onderdelen op voorraad en een leveringsgarantie van overige onderdelen, vóór 17.00 uur besteld s’nachts in huis, wordt dit onderstreept.

Kortom Van der Sluis staat voor service en kwaliteit.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld