Van der Sluis Valtra dealer voor Noord Holland

Met de volledige overname van Agrivor BV is van der Sluis BV hoofddealer van Valtra geworden voor de provincie Noord Holland boven het Noordzee kanaal. Zoals bij velen wel bekend is Valtra een onderdeel van het Agco concern waar ook Fendt toe behoord. Bij Agco is men zich ook bewust dat de huidige mechanisatie wereld snel veranderd, men kiest daardoor voor de grotere, sterkere dealers die modernisering slag in deze roerige tijd kunnen maken. Dit houdt in dat men op zoek is naar de grotere, solide bedrijven die loyaal zijn aan de Agco producten.

Met de volledige overname van Agrivor BV heeft van de Sluis BV inmiddels drie bedrijven in de kop van Noord Holland, Anna Paulowna, Dirkshorn en Zwaagdijk. Agco ziet in van der Sluis een bedrijf met toekomst, met de drie bedrijven bewerkt van der Sluis de gehele kop van Noord Holland met 43 mensen waaronder 6 vertegenwoordigers. Daarnaast kiest Agco bewust voor Valtra naast Fendt, men positioneert Fendt als een topmerk voor de grote ( loon ) bedrijven die vooruitstrevend met techniek bezig zijn. Valtra wordt daarnaast gepositioneerd als een kwaliteitsmerk voor de gebruikers die een kwalitatief zéér goede trekker zoeken met de keuze voor eenvoudigere techniek en de normale schakeltrekkers. Valtra is echt een trekker voor de agrarische bedrijven die een oerdegelijke, betrouwbare trekker zoeken waar zij vele jaren met plezier mee willen werken zonder al te veel poespas. Gewoon een goede, betrouwbare en betaalbare trekker voor de bedrijven die ca. 500 uur per jaar maken met hun tractoren en geen behoefte hebben aan heel veel techniek.

Valtra is voor de van der Sluis bedrijven een welkome aanvulling op tractoren gebied, op deze manier kunnen wij nog meer klanten een kwalitatief zéér goed en passend product aanbieden. Naast ons topmerk Fendt zullen wij ook volop gaan demonstreren met de Valtra tractoren. Samen met de importeur hebben we straks permanent de beschikking over een viertal demonstratie trekkers en zullen er in de showroom een tweetal tractoren staan om te bekijken. Als u interesse heeft om een keer een Valtra trekker te proberen op uw eigen erf schroom dan niet om ons te bellen.

Anna Paulowna; 0223-531644
Dirkshorn; 0224-551387
Zwaagdijk; 0228-566600

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

PERSBERICHT: Van der Sluis neemt Agrivor B.V. over

Agrivor Mechanisatie gaat verder als J. van der Sluis Zwaagdijk B.V.

Per heden heeft J. van der Sluis de activiteiten van Agrivor B.V. in Zwaagdijk van importeur Gebr. De Vor in Achterveld geheel overgenomen. Reeds enkele jaren werken beide partijen intensief met elkaar samen en nu is er besloten om als één organisatie verder te gaan. Dit betekent dat de organisatie, sinds 1962 actief, nu uit drie vestigingen bestaat; Anna Paulowna, Dirkshorn en Zwaagdijk. Door de krachten te bundelen wordt Van der Sluis de grootste Fendt en Valtra dealer van Noord-Holland.

header_photo (1)

Met de overname heeft het bedrijf nu dekking in het grootste deel van Noord-Holland om de kwaliteitsproducten zoals Fendt en Valtra tractoren, Linde vorkheftrucks- en intern transportmateriaal, Kuhn werktuigen, Irrifrance beregeningsmachines, Toro tuin- en parkmachines, Eureka reinigingsmachines en tal van andere merken aan te bieden.

Ook is er de beschikking over een grote constructiewerkplaats waar onder andere oogstrupsen en wagens, plantdaken en voorladers worden gebouwd. Ook ander agrarisch/industrieel constructiewerk wordt al jarenlang klantspecifiek vervaardigd. Bij de gezamenlijke van der Sluis bedrijven werken nu 43 mensen, waaronder 26 goed opgeleide monteurs. Klanten kunnen met de drie vestigingen verspreid over Noord-Holland snel bij de dichtstbijzijnde vestiging terecht. Ook met de compleet ingerichte servicewagens zijn de monteurs snel ter plaatse. Door middel van de eigen dieplader is transport van tractoren en heftrucks geen probleem. Met een zeer ruim assortiment aan verschillende onderdelen op voorraad en een leveringsgarantie van overige onderdelen, vóór 17.00 uur besteld s’nachts in huis, wordt dit onderstreept.

Kortom Van der Sluis staat voor service en kwaliteit.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Dealerschap Irrifrance beregeningshaspels

Irrifrance kiest voor J. van der Sluis en Agrivor BV.
Afgelopen week, 25-29 november 2013, hebben MCF BV, J. van der Sluis BV en Agrivor BV overeenstemming bereikt over het Irrifrance dealerschap voor de Kop van Noord Holland.
Irrifrance is de grootste en oudste bouwer van beregeningshaspels ter wereld, het bedrijf, opgericht in 1967, bouwt de eerste beregeningshaspel ter wereld in 1970.
Vanaf die jaren zijn er in het zuid Franse Paulhan nog eens ruim 100.000 beregeningshaspels gebouwd en geëxporteerd naar meer dan 80 landen.
De naam Irrifrance staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, het zijn zeer degelijke machines met een bijzonder lange staat van dienst.
Ook staat Irrifrance bekend om zijn diverse innovaties in de beregeningswereld.

Zeer uitgebreid pakket beregeningshaspels en pompen.
Irrifrance bouwt beregenings haspels van klein tot groot, de kleinste machines beginnen bij 44 mm slang doorsnede en 110 meter slanglengte.
De grootste machines hebben een slangdiameter van 135 mm en een slanglengte van 750 meter.
Ook zijn alle uitvoeringen mogelijk, van machines met een losse pomp op een zware bok, een aftakaspomp voorop de trekdissel tot aan een, zuinige, geluid geïsoleerde motorpompset voorop de dissel.
Deze geïsoleerde motorpompset wordt speciaal aangepast voor de Nederlandse markt, de dieselolietank wordt weggewerkt in het gegalvaniseerde frame en de motorpompset wordt in de lengte richting op de machine geplaatst zodat met goed zicht heeft tijdens het transport en het achteruitrijden, tevens is de motorpompset op deze manier goed bereikbaar van alle kanten.
Ook qua beregenings kanon, Gun Corner, kopeindsproeier, PLC besturing, GSM melder, hydraulische parallel zuigarm, speciale zuigkorf etc. is er alles mogelijk.
Verder staat MCF BV bekend om zijn enorme aluminium beregeningsbomen tot 72 meter breed, in combinatie met een Irrifrance haspel een perfecte combinatie.

Irrifrance onderscheid zich op diverse vlakken.
Een Irrifrance haspel staat bekend om zijn constructieve kwaliteit, een degelijke, goed geconstrueerde slangtrommel met frame, welke u in lengte van jaren trouwe dienst bewijzen.
Verder staat Irrifrance bekend om zijn “Boggie Tandem” dit staat garant voor een perfecte en stabiele loop van de machine tijdens het vele transport langs de weg ook bij 40 tot 50 km/uur.
Ook de compacte trommelafmetingen is een pré voor de Irrifrance machines, een smalle haspeltrommel beperkt de gewasschade aan het begin van uw perceel.
Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Irrifrance afgelopen jaren een nieuwe, tweesporige kanonkar ontwikkeld.
Deze kanonkar is voorzien van twee stabiele tandemstel wielparen en is instelbaar qua spoorbreedte, tevens is de kanonkar gegalvaniseerd wat een lange levensduur garandeert.

Binnenkomst eerste machines.
De eerste Irrifrance machine, een 1045 van 125 mm doorsnede en 500 meter lang, verwachten wij de aankomende week binnen te krijgen in Dirkshorn.
Wij zullen deze machine presenteren op de Bloembollen Mechanisatie tentoonstelling in Vijfhuizen en de Rodeko Vollegrondsgroentebeurs te Waarland.
Mocht u voor die tijd al vragen hebben over onze nieuwe Irrifrance machines, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie kunt u vinden op www.irrifrance.nl of www.irrifrance.com


 

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Nieuwe koemestkorrelstrooier afgeleverd

Afgelopen week hebben we in Egmond een nieuwe koemestkorrelstrooier afgeleverd. Deze strooier verdeeld de koemestkorrels keurig netjes over een bed van 1,50 m breed, en niet in de paden.

Op deze manier heeft u een optimale benutting van uw meststoffen. Achter de trekker worden de koemestkorrels door een frees verdeeld in de teeltaarde waar de bollen moeten groeien. De koemestkorrelstrooier is verkrijgbaar in elke gewenste breedte voor bedden van 1,50 of 1,80 h.o.h. en in elke bakbreedte / bakinhoud. De machine op de foto`s heeft een bakinhoud van 1.100 liter en een afdekzeil. Alle delen die in aanraking komen met de meststoffen zijn gemaakt van RVS of kunststof.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Nu ook verreikers te huur!

Bij van der Sluis BV en Agrivor BV kunt u tegenwoordig ook een verreiker huren. Op dit moment hebben wij twee verreikers in de verhuur draaien. Allebei van het type 40.7 H VS Agri Plus. Dit zijn 4 ton`s machines met een hefhoogte van 7 meter. Ze hebben een 20 cm hoger geplaatste cabine dan de standaard verreikers voor meer overzicht. Deze verreikers zijn voorzien van een 127 pk 4 cilinder Iveco motor en een 40 km/uur Vario transmissie.

Voor de verhuur kunnen we de machine leveren met een schepbak, palletvork, stroklem of kuilhapper.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Last van plassen of natte plekken?

Na een lange periode van droogte zitten we nu opeens in een periode van overvloedige regen. Heeft u last van plassen/natte plekken in het land? Misschien hebben wij de oplossing? Nu is het het juiste moment om uw drains te reinigen, en straks (als het weer iets droger wordt) de grond eens goed los te trekken.

Dus daarom nu uit voorraad leverbaar S en S drainage reinigers en Evers woelers.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Kuhn VBP 2160 van Loonbedrijf Koopmans

Op deze foto`s draait Loonbedrijf Koopmans uit Kwadijk met de Kuhn VBP 2160. Dit is een Variabele kamerpers voor balen van 80 tot 160 cm doorsnede en een breedte van 120 cm. Deze pers heeft een geintegreerde 3D wikkelaar, welke de baal ook in de afrolomtrek en op de hoeken apart wikkelt. In de pers kunnen maximaal 23 messen. De kuhn pers maakt vaste, strakke ronde balen met een hoge capaciteit, en de 3D wikkelaar wikkelt de baal superstrak af vooral op de kwetsbare hoeken.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Kuhn HRB 503 DR beschikbaar voor demonstraties

Vanaf heden hebben wij een Kuhn HRB 503 DR hydraulisch opklapbare kopeg beschikbaar voor demonstraties. Dit is een 5 meter brede hydraulisch opklapbare kopeg compleet met egalisatieborden, een grote pakkerrol en een verlichtingsset. Eventueel hebben we ook onze Fendt 720SCR of 516SCR beschikbaar voor demonstraties van deze kopeg.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Bekijk de Anaconda Beyne zelfrijder automoteur

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

DeVor Wintershow Do. 27 t/m Zat. 29 december 2012

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld