Van der Sluis BV

SBG

Nauwkeurige GPS-techniek

Pioniers op het gebied van precision farming

Gestart in 2003 en ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de Nederlandse markt op het gebied van precisielandbouw. Met een eigen productie- en assemblage-afdeling en een constante focus op de ontwikkeling van software, elektronica en mechanische onderdelen is het merk een ware pionier in zijn vakgebied!

Optimale prestaties

Kostenbesparing en hogere kwaliteit. Met de producten van SBG Precision Farming, powered by Raven kunnen akkerbouwers rekenen op optimale prestaties van het gewas. De producten zijn beschikbaar voor diverse landbouwwerkzaamheden, waaronder ploegen en zaaien.

SBG in de regio

Ontstaan door boeren uit Noord-Holland, maakt SBG een zeer geschikt merk voor deze regio. Door kennis van de sector en de regio sluiten de producten naadloos aan bij de agrariër in Noord-Holland. Doordat SBG weet wat de agrariërs in Noord-Holland nodig hebben bieden ze praktische oplossingen, zoals teeltregistratie.

Software updates

SBG streeft naar continue verbetering van haar producten. Dat is terug te zien in de periodieke software updates van het merk. Deze updates zorgen voor verbeteringen op bestaande functies of voor het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Al in het bezit van SBG apparatuur? Check bij onze vertegenwoordigers of er een software update voor uw terminal beschikbaar is.

SBG producten

Meer informatie over SBG?

Wij helpen u graag!