Uitbreiding Raven activiteiten Noord-Holland

In nauwe samenwerking met het huidige Raven Europe hebben wij onze Raven activiteiten verder uitgebreid door de overname van de Raven dealeractiviteiten voor Noord-Holland. “Raven Europe heeft ons medio dit jaar te kennen gegeven zich in de toekomst nog meer te willen gaan focussen op het leveren van hun producten op de internationale markt en andere leveranciers c.q. machinefabrikanten. Het werd daarbij voor SBG/Raven steeds moeilijker om de directe verkoop en service in ‘hun achtertuin’ zelf te kunnen blijven doen.”

Succes bleef niet onopgemerkt

Wij zijn in 2011 SBG dealer geworden en heeft sindsdien vele systemen verkocht aan diverse klanten in Noord-Holland en dit succes is ook bij Raven niet onopgemerkt gebleven. Mede daardoor kwam vanuit Raven de vraag of wij óók de regionale activiteiten zoals verkoop, ondersteuning en service van hen wilde overnemen voor de SBG klanten van het eerste uur. Deze trouwe SBG klanten bevinden zich vooral in de kop van Noord-Holland, een gebied waar wij ook al vele jaren actief zijn met de verkoop van Fendt en Valtra tractoren, Kuhn werktuigen en Linde intern transport materieel.

 

“Met de overname van deze dealeractiviteiten van SBG/Raven hebben wij ook de regionale servicemonteur van Raven, Jeroen Klaver, overgenomen inclusief zijn vertrouwde Raven servicewagen compleet met werkplaats- en testapparatuur. Voor de ‘oude’ SBG/Raven klanten verandert er dus niets, het product en uw servicemonteur blijven vertrouwd.

Uitbreiding Raven GPS activiteiten

Service zoals u van ons gewend bent

Naast de overname van Jeroen Klaver en zijn ‘gereedschappen’ hebben wij ook geïnvesteerd in voorraden van diverse nieuwe schermen, opbouwsets en onderdelen om u de juiste service te verlenen welke u van ons gewend bent en mag verwachten. Tevens hebben wij met Raven de afspraak kunnen maken ‘Raven hoofddealer’ te zijn voorde provincie Noord-Holland incl. de regio Bollenstreek rondom onze vestiging in Lisse.”

 

 

“Mocht u een beroep willen doen op onze Raven-serviceactiviteiten, neem dan contact op met uw vertrouwde (of dichtstbijzijnde) Van der Sluis vestiging en vraag naar de werkplaats chef landbouw, deze zal u te woord staan en/of de juiste servicemonteur bij u langs sturen. Voor de verkoop van Raven GPS apparatuur kunt u vragen naar de afdeling verkoop of neemt u contact op met de voor u vertrouwde vertegenwoordiger.”

Van der Sluis

Klaar voor de toekomst

“Met deze ontwikkelingen vertrouwen wij erop, samen met Raven Europe, u de beste service te kunnen bieden. Op deze manier kan Van der Sluis blijven investeren in Raven precisielandbouw-apparatuur en Raven kan zich volledig richten op de doorontwikkeling van hun producten en de internationale markt, oplossingen waar u als klant in de toekomst ook uw voordeel mee kunt doen. Kijk voor informatie op www.vandersluisbv.nl of stuur een e-mail naar raven@vandersluisbv.nl.”

Zullen we kennismaken? Neem contact op!