Van der Sluis BV

Fendt tractor dealers Nederland

De Fendt tractoren staan bekend om de innovatieve technologieën. Van der Sluis behoort tot één van de Fendt tractor dealers van Nederland.

De Duitse Fendt tractoren staan al jaren bekend om de vooruitstrevende technologieën. De compacte Fendt tractoren zijn modern ingericht en zuinig ontworpen. Van der Sluis BV behoort tot één van de Fendt tractor dealers van Nederland, voor regio Noord-Holland, en biedt al jarenlang betrouwbaarheid, service en vakmanschap in de landbouwmarkt. 

Fendt: vooruitstrevende technologie

Vooruitstrevende technologie is één van de aspecten waar de Fendt tractoren in uitblinken. De Fendt tractoren zijn voorzien van een SCR-motortechnologie. Met deze technologie worden afvoergassen automatisch gereinigd met behulp van een SCR-katalysator en de ureumoplossing Adblue. De motor van de voertuigen kan zelf optimaal worden ingesteld, wat goed is voor het milieu en ervoor zorgt dat het brandstofverbruik zo laag mogelijk blijft.

De Fendt tractoren kenmerken zich door:

  • Zuinig
  • Krachtig
  • Geavanceerde techniek
  • 70 – 500 pk
  • Traploze Vario transmissie

Fendt tractor dealers Nederland

Aanbod fendt tractoren

Van der Sluis BV biedt een ruim aanbod nieuwe en gebruikte Fendt tractoren. Zo ook de nieuwste modellen. De nieuwste generatie Fendt, de Fendt 200 S Vario, staat bekend om zijn maximale wendbaarheid en grote prestaties. De tractor is uitgerust met een unieke Fendt-comfortcambine, waar een comfortabele en intuïtieve machinebediening centraal staat. Nieuwsgierig geworden naar ons gehele aanbod? Bekijk hier onze Fendt series.

Van der Sluis bv: Fendt tractor dealer Nederland

Als één van de Fendt tractor dealers van Nederland, zijn wij uw professionele partner voor landbouwvoertuigen vanuit onze vestigingen in Dirkshorn, Anna Paulowna, Zwaagdijk-Oost, Lisse en de Goorn. Naast het feit dat wij uw kunnen voorzien van een nieuwe of gebruikte Fendt tractor die aansluit bij uw bedrijfsvoering, staan wij ook voor uw klaar met in- en verkoop van onderdelen, onderhoud en reparatie. 

Wij bieden onze service, onderhoud en reparaties aan op locatie en onze vakmannen staan 24 uur per dag klaar voor de storingsdienst. Van reparatie tot onderhoud en financiering: uw landbouwmachines zijn bij ons in goede handen!

Fendt tractor dealers Nederland

Fendt tractor aanschaffen bij Van der Sluis BV

Bent u werkzaam in de akkerbouw, veeteelt of bosbouw? Dan zijn de tractoren van Fendt uitermate geschikt. De machine is eenvoudig te koppelen met werktuigen, biedt comfort en is geschikt voor de meest zware omstandigheden. Benieuwd naar ons aanbod Fendt tractoren? Onze adviseurs helpen uw graag.