Onze veelzijdige vloot

Bij Van der Sluis B.V. hebben we meer dan 150 huurtrucks, waarmee we op maat gemaakte oplossingen bieden voor elk intern transportprobleem. Wat uw vraag ook is, wij gaan áltijd voor een oplossing en zetten graag een stap extra om aan uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om uitdagingen in de industrie, offshore- of agrarische sector, wij hebben altijd het juiste materiaal om ervoor te zorgen dat uw werkzaamheden soepel verlopen en niet stilvallen. Van pallettrucks tot reachtrucks, en van vorkheftrucks tot orderverzameltrucks; al onze machines worden snel en gebruiksklaar met onze eigen dieplader bij u afgeleverd. Dat noemen wij ontzorgen met huurtrucks op maat!

Kwaliteit & zekerheid

Waarom kiezen voor onze huurtrucks? We maken gebruik van het kwaliteitsmerk Linde, een marktleider op het gebied van intern transport. Linde staat voor innovatie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, met machines die worden geroemd om hun hoge productiviteit en doordachte functionaliteit, waarbij ergonomie en bedieningsgemak voorop staan.

 

Een flexibele inzet

Kies voor flexibiliteit met onze huurtrucks! Bij ons kunt u zo lang en zoveel machines huren als u nodig heeft, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. En geen zorgen, al onze huurtrucks zijn verzekerd en voldoen aan de wettelijke (BMWT) keuringseisen. Onze zes mobiele service-units, met ervaren monteurs aan boord, staan klaar om snel te reageren bij eventuele problemen. En dat geldt voor ons werkgebied: de provincie Noord-Holland boven het Noordzeekanaal, inclusief het waddeneiland Texel.

 

 

Direct flexibel zijn? Huur nu uw perfecte truck!