Van der Sluis BV

GPS

Kostenbesparing én een hogere kwaliteit. Met ons assortiment GPS-producten kunnen akkerbouwers rekenen op optimale prestaties van het gewas.

Onze gps merken

Laatste gps nieuws

GPS

Verkoop Viper 4+ schermen stopt per 1 april

Heeft u een SBGuidance Viper 4+ scherm zoals in de afbeelding hieronder? Dan is dit een belangrijk bericht, want per 1 april a.s. stopt Raven met de verkoop van deze Viper 4+ schermen. Wilt u nog een nieuw exemplaar van dit specifieke scherm aanschaffen? Dat is nog mogelijk. Wij kunnen u t/m 31 maart 2023 ...

GPS

Winter GPS onderhoud – voorkom storingen met updates

Het plantseizoen 2022 zit er voor de meesten weer op. Dat maakt het najaar een perfect moment om software en firmware updates te draaien op uw Raven GPS systeem. Net als bij smartphones en computers zijn bij GPS systemen updates essentieel om alles stabiel te laten werken. Daar helpen wij u graag bij met tips ...

GPS

Belangrijk nieuws voor SBG/Raven gebruikers

Door de komst van het 4G-netwerk zijn telecom providers begin 2020 gestart met het uitfaseren van het 3G-netwerk. Vanaf januari 2022 wordt 3G door de meeste providers niet meer ondersteund. Vervolgens zal het 2G-netwerk in de periode juni 2023 t/m 2025 ook worden uitgefaseerd. Welke gevolgen heeft dit? De betrouwbaarheid van 2G én 3G modems ...

Onze gps services

GPS precisielandbouw producten voor een beter resultaat

Met vier locaties in Noord-Holland en één locatie in Zuid-Holland is er altijd een locatie bij u in de buurt. Met een divers merken- en dienstenpakket is Van der Sluis BV dé partner als het gaat om GPS precisie landbouw.

Als dealer van de GPS-producten van Raven kunnen akkerbouwers rekenen op optimale prestaties van het gewas. De producten zijn beschikbaar voor diverse landbouwwerkzaamheden, waaronder ploegen en zaaien.

Service en vakmanschap staan centraal in ons bedrijf. Door het op voorraad houden van onderdelen, het periodiek trainen van onze servicemedewerkers en de kwalitatief hoogwaardige producten streven we naar een efficiënte en optimale werkwijze. Voor zowel onszelf als voor u!

Heeft u hulp nodig bij een update, heeft u vragen over uw systeem of heeft u een storing? Onze vakmannen helpen uw graag.

 

Meer informatie over gps?

Wij helpen u graag!

Neem contact op