Van der Sluis BV

Heftruck leasen

De aanschaf van een nieuwe heftruck kan een flinke investering zijn. Het leasen van een heftruck biedt hiervoor dé oplossing. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Voor veel bedrijven is een heftruck een onmisbare machine op de werkvloer. De aanschaf van een nieuwe heftruck kan een flinke investering zijn. Het leasen van een heftruck biedt daarom voor vele bedrijven dé oplossing. Door een heftruck te leasen is de heftruck geheel in uw bezit en betaalt u deze maandelijks af totdat de leaseperiode is afgelopen. 

De voordelen van een heftruck leasen

Naast het feit dat u niet in één keer een grote aankoopinvestering hoeft te doen, blijft er daarbij ook kapitaal vrij voor andere investeringen. Door een heftruck te leasen worden uw kosten verspreid over maandtermijnen, waardoor uw meer financiële speelruimte overhoudt voor andere zaken binnen uw bedrijf.

Heftrucks van het merk Linde

Van der Sluis BV is exclusieve dealer van het kwaliteitsvolle heftruck merk Linde. Dit merk is al jarenlang marktleider op het gebied van intern transport. Het veelzijdige heftruckassortiment van Linde zorgt ervoor dat er voor elk type bedrijf een geschikte heftruck beschikbaar is. Het assortiment loop uiteen van driewiel en vierwiel (elektrische) heftrucks met hefvermogens van één tot acht ton. Met de ergonomische opbouw en unieke as-constructie, zijn de heftrucks van Linde functioneel te bedienen en enorm wendbaar. De heftrucks zijn hiermee in de kleinste ruimtes uitstekend in hun element.

Heftruck leasen

Service, reparatie en onderhoud: alles onder één dak

Met al ruim 55 jaar ervaring bieden onze vakmannen naast de verkoop van landbouwvoertuigen ook service, reparatie en onderhoud aan. Met periodiek onderhoud voorkomt u stilstand binnen uw bedrijf. Wilt u de service, onderhoud en reparatie liever op locatie? Ook dat is mogelijk. Wanneer u een heftruck gaat leasen dan zijn er wat betreft service & onderhoud diverse mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met onze adviseurs.

Heftruck leasen

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden om een nieuwe of gebruikte heftruck te leasen? Onze adviseurs helpen u graag. Samen stellen we een passend leaseplan op, afgesteld op uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op!