Van der Sluis BV

Intern transport

Als dealer van het absolute kwaliteitsmerk Linde en een divers dienstenaanbod is Van der Sluis BV dé partner als het gaat om intern transport.

Onze intern transport merken

Laatste intern transport nieuws

Algemeen

Open Dagen Van der Sluis Lisse

Wij nodigen u van harte uit op onze Open Dagen in Lisse! Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober zetten we de deuren van onze vestiging in Lisse open voor iedereen die graag eens binnen wil kijken. Tijdens de twee Open Dagen kan iedereen onze vijfde en nieuwste vestiging in Lisse bezoeken. Op vrijdag ...

Intern Transport

Linde lanceert lithium-ion batterij

Eind 2017 breidt Linde haar portfolio met lithium-ion gedreven trucks uit. De verkoop van de eerste trucks met 90V Li-ion batterij is eerder in het jaar begonnen.

Intern Transport

Nieuw: Linde MT15

Op zoek naar een elektrische pallettruck voor korte afstanden? Nieuw in het assortiment van Linde: de Linde MT15!

Onze intern transport services

Voor al uw intern transport

Als dealer van het absolute kwaliteitsmerk Linde en een divers dienstenaanbod is Van der Sluis BV dé partner als het gaat om intern transport.

Wij hebben het exclusieve Linde-dealerschap voor onze regio, al sinds 1976! U bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen, huren en leasen van onder andere heftrucks, pallettrucks en reachtrucks. Onze machines zijn uitermate geschikt voor gebruik in de akkerbouw, tuinbouw, bloembollenteelt, veehouderij, logistiek, handel en industrie. Kom langs in onze vestiging in Dirkshorn voor een overzicht van onze machines en de diverse mogelijkheden die wij bieden.

Service en vakmanschap staan centraal in ons bedrijf. Door het op voorraad houden van onderdelen, het periodiek trainen van onze servicemedewerkers en de kwalitatief hoogwaardige producten streven we naar een efficiënte en optimale werkwijze. Voor zowel onszelf als voor u!

Meer informatie over intern transport?

Wij helpen u graag!

Neem contact op