Van der Sluis BV

Intern transport verhuur

Brede range kwalitatieve, periodiek inzetbare heftrucks te huur

Multifunctionele vloot

Met een vloot van meer dan 150 huurtrucks biedt Van der Sluis BV voor elk probleem op het gebied van intern transport een oplossing op maat. Ongeacht of het gaat om transportproblemen in de industrie, of de offshore- en agrarische sector. Wij kunnen u altijd het juiste materiaal aanreiken op momenten dat werkzaamheden niet mogen stagneren. Dit varieert van pallettrucks tot reachtrucks en van vorkheftrucks tot orderverzameltrucks. Alle machines worden snel en gebruiksklaar met onze eigen dieplader bij u voor de deur afgeleverd. Dit heet ontzorgen met huurtrucks op maat!

Kwaliteitsmerk

Voor de inzet van onze huurtrucks maken wij gebruik van het kwaliteitsmerk Linde, dat zich op intern transport gebied marktleider mag noemen. Linde staat voor innovativiteit, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast worden trucks van dit merk geprezen om hun hoge productiviteit en doordachte functionaliteit, waarbij ergonomie en bedieningsgemak voorop staan.

Flexibele inzet

Met de inzet van onze huurtrucks kiest u voor flexibiliteit. U kunt bij ons zoveel en zolang machines huren als nodig is tegen heel scherpe tarieven. Al onze huurtrucks zijn verzekerd en wettelijk (BMWT) gekeurd. Zes mobiele service-units, bemand door ervaren monteurs, zorgen voor een snelle reactietijd bij eventuele problemen. Ons werkgebied omvat provincie Noord-Holland boven het Noordzeekanaal, inclusief het waddeneiland Texel.

Meer informatie

Meer informatie over de huurtrucks van Van der Sluis BV? Neem contact op!