Van der Sluis BV

Kuhn landbouwmachines

Als dealer van Kuhn landbouwmachines bieden wij een groot aanbod machines voor groenonderhoud, grondbewerking, zaaien en voederwinning.

Als trotse dealer van Kuhn landbouwmachines bieden wij een groot aantal machines op het gebied van groenonderhoud, grondbewerking, zaaien en voederwinning. Benieuwd naar de innovatieve en kwaliteitsvolle producten van Kuhn?


De voordelen van Kuhn

Kuhn is wereldwijde marktleider in landbouwmachines en staat bekend om innovatieve en hoogwaardige oplossingen in de landbouwsector. Met 180 jaar ervaring garandeert Kuhn landbouwmachines de hoogste kwaliteit. Actief in de landbouw of grondbewerking? Met Kuhn bent u verzekerd van robuuste, betrouwbare en stabiele machines.

Kuhn: voor alle soorten landbouwmachines

Van groenonderhoud producten, zoals versnipperaars, klepelmaaiers en hakselaars tot aan producten voor grondbewerking, zoals weidebloters, ploegen, woelers, schoffelmachines en frezen. Kuhn biedt heeft het allemaal. Voor de volgende categorieën landbouwmachines kunt u bij ons terecht: 

Continu op zoek naar innovatie

De kwaliteit en innovatie van Kuhn werd in 2018 beloond toen de FBP 3135-perswikkelaarcombinatie werd verkozen tot machine van het jaar. De machine helpt de hoogste kwaliteit te behalen tegen de laagste kosten. Het geïntegreerde filmbindersysteem zorgt voor een betere hantering van de balen en het recyclen van kunststoffen. Dit bespaart tot wel 30% aan filmkosten.

Kuhn landbouwmachines

Service & onderhoud Kuhn landbouwmachines

Al in het bezit van een Kuhn landbouwmachine, maar is deze toe aan onderhoud? Ook dat biedt Van der Sluis BV aan. Voorkom stilstand in uw bedrijf en plan periodiek uw onderhoud in. Met vijf verschillende vestigingen in Noord- en Zuid-Holland kunt u bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en financiering van uw landbouwmachines. Wij bieden service aan op locatie en u kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor storingsdienst. Onze vakmannen staan voor u klaar. 

Kuhn landbouwmachines

Kies voor kwaliteit en service van Van der Sluis bv

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte landbouwmachine van Kuhn? Bij Van der Sluis BV bent u aan het juiste adres. U kunt terecht bij onze vestigingen in Dirkshorn, Anna Paulowna, Zwaagdijk-Oost, De Goorn en Lisse. Wilt u liever dat onze adviseurs bij u langskomen? Ook dat is mogelijk. Plan vrijblijvend een afspraak in.