Van der Sluis BV

Agrifac

Uitmuntende spuitresultaten door geavanceerde technologie

Wanneer we het hebben over landbouwspuiten, dan is Agrifac hét merk. Agrifac bouwt innovatieve, getrokken en zelfrijdende veldspuiten. Uitmuntende spuitresultaten en eenvoudige bediening is wat de veldspuiten van dit wereldmerk kenmerken.

GreenFlowPlus

Perfecte spuitresultaten worden onder andere gerealiseerd door het GreenFlowPlus systeem. Dit unieke systeem zorgt, in combinatie met de spuitdoppen en de luchtdruk geregelde drukregelaar, voor continue circulatie van de spuitvloeistof in het hele systeem. Circulatie op hoge druk, waardoor dit systeem het mogelijk maakt om elk gewenst moment te starten met spuiten. Restvloeistoffen zijn hierdoor tot een minimum gereduceerd. Dit bespaart kosten en is goed voor het milieu.

EcoTronicPlus

Het EcoTronicPlus systeem zorgt ervoor dat u alles benodigde informatie tijdens het spuiten in beeld hebt. Extra handig: de meest functies worden automatisch uitgevoerd. De overzichtelijke kleurenterminal laat exact zien wat er in de machine gebeurt. Hierdoor zijn de processen en indicatoren in een oogopslag inzichtelijk, door middel van een grafisch overzichtelijke weergave.

Comfort

Welke Agrifac machine u ook kiest: comfort staat hoog in het vaandel. Met climate control en koelcompartimenten in de cabine bent u te allen tijde verzekerd van een comfortabele werkomgeving.

SKL-keuringsstation

Van der Sluis is een erkend SKL-keuringsstation voor veldspuiten. Vestiging Anna Paulowna keurt altijd in de wintermaanden. Zwaagdijk heeft een permanente opstelling en keurt het gehele jaar door. Onze gekwalificeerde keurmeesters zorgen ervoor dat uw spuitmachine weer in goede conditie het nieuwe seizoen in kan. De SKL-keuring is drie jaar geldig.

Agrifac producten

Meer informatie over Agrifac?

Wij helpen u graag!

Neem contact op