Van der Sluis BV

Beinlich

Innovatieve oplossingen die werken.

Innovatieve oplossingen die werken

Toonaangevende, moderne, betrouwbare én duurzame machines voor de landbouw, dan bent u bij Beinlich aan het juiste adres. Beinlich is ieder jaar in staat de nieuwste applicatieoplossingen te presenteren en de grootste machines ter wereld te bouwen. De kennis en ervaring geven ze generatie op generatie door.

State-of-the-art elektronica

Het motto van Beinlich is: tevreden klanten. De kwaliteit van hun producten is dan ook zeer belangrijk. Ze controleren de producten continu op klantvoordeel en passen ze aan waar nodig. Dit om u als klant de best werkende oplossing te kunnen bieden. Kwaliteit én duurzaamheid zijn hierbij erg belangrijk. De machines worden met uiterste precieze ontworpen en gebouwd. Want als het beter kan, is goed niet langer goed. Samen met verschillende universiteiten en instituten ontwikkelen ze toekomst gerichte oplossingen die het dagelijks werk makkelijker en efficiénter maken. De State-of-the-art elektronica zorgt ervoor dat de functionaliteit van alle componenten is gegarandeerd, net als het zuinige gebruik van het water.

Het innovatieve assortiment van Beinlich

Het assortiment van Beinlich is groot. Wat u ook nodig heeft voor de beregening, Beinlich heeft de juiste producten om de best mogelijke opbrengsten te behalen. Van beregeningsmachines voorzien van grote sproeiers of nozzle trolleys tot pompunits en slanghaspels. Beinlich heeft het allemaal!

Beinlich producten

Meer informatie over Beinlich?

Wij helpen u graag!

Neem contact op