Van der Sluis BV

Evers

Landbouwmachines voor een betere bodem

Landbouwmachines voor de toekomst

Evers biedt landbouwmachines voor een betere bodem. Ze hebben de geschikte machines voor grondbewerking en zaaibedbereiding, bouwlandbemesting en graslandverzorging. Door de ervaring en continue doorontwikkeling in hun producten zorgen zij voor het optimale resultaat.

Vernieuwing, kwaliteitsverbetering en efficiëntieverhoging

Met meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling én productie van landbouwmachines voor mestinwerking, grondbewerking en graslandverzorging is Evers een specialist in de sector. Ze zorgen continu voor vernieuwing, kwaliteitsverbetering en efficiëntieverhoging in de landbouwsector. Doordat ze alles in eigen huis ontwikkelen en produceren kunnen ze razendsnel schakelen op ontwikkelingen in de markt en gemakkelijk variëren als het gaat om aanpassingen aan standaard landbouwmachines.

De geschikte landbouwmachine

Het uitgebreide assortiment van Evers zorgt ervoor dat u altijd de geschikte landbouwmachine vindt. Of het nu gaat om grondbewerking en zaaibedbereiding, bouwlandmesting of graslandverzorging. Het uitgebreide productassortiment van Evers biedt voor elk bedrijf en bodemtype de juiste machine.

Evers producten

Meer informatie over Evers?

Wij helpen u graag!

Neem contact op