Van der Sluis BV

Fendt

Sterk, zuinig & doordacht. Duitse krachtpatsers voor alle landbouwwerkzaamheden.

Superieure technologie en uitmuntende kwaliteit

Wie een Fendt bezit rijdt niet zomaar een tractor, maar een machine waar gemak en comfort centraal staan. Zelfs onder de meest zware omstandigheden! Welke Fendt serie u ook kiest: de Fendt Vario transmissie zorgt voor optimale prestaties. Al sinds de Fendt Dieselross kenmerkt Fendt zich door efficiëntie, kracht en gebruiksgemak. Wie kiest voor Fendt kiest voor een tractor met de meest geavanceerde techniek. En dat is te merken!

Veelzijdig voor iedere landbouwer

Van een veelzijdige allrounder tot een ware krachtpatser: het assortiment van Fendt is er voor iedere landbouwer. Of u nu werkzaam bent in de akkerbouw, veeteelt of bosbouw. De tractoren zijn eenvoudig te koppelen met werktuigen en daardoor veelzijdig inzetbaar.

Vooruitstrevende technologie

Bij Fendt is men continu bezig met optimalisaties. Zo is er de Fendt iD, het lagetoeretalconcept. Hiermee zorgt de machine automatisch voor het juiste toerental. Het resultaat? Optimaal verbruik tijdens krachtige prestaties! De Fendt Life Cab is er één uit duizenden. Een praktische indeling en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen voor een comfortabele, ruime en aangename cabine waar u met gemak úren kunt doorbrengen!

Fendt series

Meer informatie over Fendt?

Wij helpen u graag!

Neem contact op