Van der Sluis BV

Raven

Precisielandbouw producten voor een beter resultaat

Pioniers op het gebied van precisie landbouw

Gestart in 2003 en ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Nederlandse markt op het gebied van precisie landbouw. Met een eigen productie- en assemblage-afdeling en een constante focus op de ontwikkeling van software, elektronica en mechanische onderdelen is het merk een ware pionier in zijn vakgebied!

Optimale prestaties

Kostenbesparing en hogere kwaliteit. Met de producten van Raven Applied Technology kunnen akkerbouwers rekenen op optimale prestaties van het gewas. De producten zijn beschikbaar voor diverse landbouwwerkzaamheden, waaronder grondbewerking, planten en zaaien. Raven levert precisielandbouwproducten die speciaal zijn ontworpen om de bedrijfskosten te verlagen én de opbrengsten voor uw bedrijf te verbeteren.

Raven in de regio

Ontstaan door boeren uit Noord-Holland, maakt Raven een zeer geschikt merk voor deze regio. Door kennis van de sector en de regio sluiten de producten naadloos aan bij de agrariër in Noord-Holland. Doordat Raven weet wat de agrariërs in Noord-Holland nodig hebben bieden ze praktische oplossingen, zoals teeltregistratie.

Software updates

Raven streeft naar continue verbetering van haar producten. Dat is terug te zien in de periodieke software updates van het merk. Deze updates zorgen voor verbeteringen op bestaande functies of voor het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Al in het bezit van Raven apparatuur? Check bij ons Raven service team of er een software update voor uw terminal beschikbaar is.

Raven producten

Meer informatie over Raven?

Wij helpen u graag!

Neem contact op