Van der Sluis BV

Toro

Slimme functies maken tuinwerk eenvoudig. Van der Sluis BV heeft het in huis!

Leider in gazon- en landschapsonderhoud

Toro levert machines voor tuin & park toepassingen die indrukwekkend prestaties leveren. Denk hierbij aan zitmaaiers, gazonmaaiers, sneeuwfrezen, bladblazers, tuingereedschap en andere gerelateerde producten. Met kwaliteit en betrouwbaardheid hoog in het vaandel is het tuin & park materieel van Toro geschikt voor gebruik zowel professioneel als particulier gebruik. De machines van Toro worden gebruikt door onder andere hoveniers, sportverenigingen en campings.

Toro en Van der Sluis

Van der Sluis biedt een ruim assortiment grasmaaiers en handgereedschap van Toro. De zit- en achterloopmaaiers van Toro zijn snel, handig en vooral eenvoudig in gebruik. De geavanceerde techniek, zoals Lithium-ion accu’s of borstelloze motoren, kenmerkt de kwaliteit van zowel de maaiers als het tuingereedschap van Toro.

Toro: count on it

Met meer dan 100 jaar ervaring is Toro de absolute leider in machines voor de groenvoorziening. Door continu te innoveren en efficiënte oplossingen te leveren zorgt Toro ervoor dat u kunt rekenen op de betrouwbare producten van dit kwaliteitsmerk. Oftewel, Toro: count on it!

Toro producten

Meer informatie over Toro?

Wij helpen u graag!

Neem contact op