Van der Sluis BV

Valtra

Hoogste gebruikersgemak en optimaal comfort verenigt in één tractormerk


Innovatief & betrouwbaar

Met als thuisbasis Finland zijn de Valtra tractoren doorgewinterde machines die klaar zijn voor werk onder de meest zware omstandigheden. Robuust, maar toch wendbaar. Jarenlange ervaring, maar een modern design. En dat alles met gemak hoog in het vaandel. Valtra is ontwikkeld om uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken.

Aangepast aan uw wensen

Wat het merk kenmerkt? De Unlimited tractoren worden aangepast aan uw wensen. Kies uit talloze mogelijkheden voor onder andere transmissies, hydrauliek en cabine en stel uw perfecte tractor samen. Niets is te gek met Unlimited!

Ongeëvenaarde techniek

Het is mogelijk uw Valtra machine nóg intelligenter te maken met de Valtra Technology oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan AgCommand, ISOBUS en de Auto-Guide 3000. Ideaal voor de precisielandbouw of voor het werken met werktuigen.

TwinTrac terugrij-inrichting

Uniek en veelzijdig: dat zijn de Valtra tractoren. Met de TwinTrac terugrij-inrichting draait u met gemak de cabinestoel om. Door de dubbele bediening en pedalen en een stuurwiel aan de achterzijde in de cabine werkt u eenvoudig in beide richtingen.

SmartTouch

De SmartTouch zorgt ervoor dat alle functies van de tractor binnen bereik liggen. Het unieke systeem integreert de ergonomische armsteun met een multifunctionele drivehendel, klepschakelaars, achterhefinrichting en aftakasbesturing, een touchschermterminal en drukknoppenpad. Lees hier meer over de SmartTouch.

Valtra producten

Meer informatie over Valtra?

Wij helpen u graag!

Neem contact op