Toewijding voor u

Dé inspiratie achter het merk Kuhn zijn de klanten. Daarom heeft Kuhn veel toewijding voor u. Kuhn begrijpt uw wensen en voorziet u van toegankelijke en betrouwbare service. Kuhn bezorgt u kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten tegen concurrerende prijzen. Als Marktleider biedt Kuhn u over de hele wereld altijd de beste producten.

Innovatie en kwaliteit

Met een basis van innovatie en kwaliteit sinds 1828 heeft Kuhn 180 jaar ervaring in het produceren van landbouwmachines van uitstekende kwaliteit. ‘’Kwaliteit is de kwantiteit van morgen’’. Kuhn garandeert u kwaliteit van ieder product dat aan u wordt geleverd.

Een uitgebreid assortiment

Met het uitgebreide assortiment van Kuhn zit u altijd goed! Of u nou actief bent in de landbouw of grondbewerking; Kuhn biedt u een uitgebreid programma. Kiest u voor een Kuhn product, dan kiest u gegarandeerd voor robuuste, betrouwbare en stabiele machines.

 

Het unieke KUHN-filmbindsysteem

Dat kwaliteit voorop staat bij Kuhn valt niet te missen. Zo is de FBP 3135-perswikkelaarcombinatie verkozen tot machine van het jaar 2018 in de categorie Voederwinning. Het unieke KUHN-filmbindsysteem helpt de hoogste kwaliteit te bereiken voor de laagste kosten. Het filmbindersysteem zorgt voor een betere hantering van de balen en het recyclen van kunststoffen. Er wordt tot wel 30% op filmkosten bespaard!

 

Kuhn producten

Meer informatie?
Neem contact met ons op!