Ruim 10 jaar tevreden dealer van Eueka machines

Op uitnodiging van Benelux importeur Kathagen NV mochten wij samen met GJ Heftruckservice op bezoek in de fabriek van Eureka Floorcare in Cittadella, Italië. Wij zijn alweer ruim 10 jaar zeer tevreden dealer van de Eureka machines. De behoefte aan deze schrob- en veegmachines is flink toegenomen. De algehele hygiëne en de bestrijding van ziekte- en bacterie-overdracht is van groot belang voor een gezond bedrijf.

Ontdek Eureka: voor verbeterde productiviteit

Kiezen voor een Eureka reinigingsmachine betekent kiezen voor verhoogde productiviteit. Deze machines leveren krachtige reiniging met minimale inspanning, dankzij hun toonaangevende innovatie. Het uitgebreide assortiment reinigingsmachines biedt voor elke organisatie de juiste oplossing. Bovendien staat Eureka bekend om haar sterke milieubewustzijn.

Een kijkje in de fabriek

Met eigen ogen hebben we de productieprocessen van de Eureka machines gezien in de fabriek. Wij weten nu nog meer over de nieuwste technologieën van de machines en hebben dit zelf mogen testen in het Eureka Experience Center. Hierdoor kunnen we u nog beter informeren over de mogelijkheden en voordelen van de machines voor uw bedrijf.

 

Ook interesse in een demonstratie Eureka machines? Wij komen graag langs!
Chris Kemp 📞 06 53 78 38 87 (agrarisch)
Robbin Dekker 📞 06 51 49 01 87 (agrarisch)
John Wijman 📞 06 82 28 71 51 (industrie)

Zullen we kennismaken? Neem contact op!