Van der Sluis BV

Over ons

Familiebedrijf sinds 1962

Met specialismen op het gebied van landbouwmechanisatie, intern transport, constructie, reiniging en tuin & park is Van der Sluis BV uw professionele partner in Noord-Holland en Zuid-Holland. Betrouwbaarheid, kwaliteit, vakmanschap en service zijn waarden die we sinds 1962 als familiebedrijf nauwkeurig nastreven. Met vestigingen in Dirkshorn, Anna Paulowna, Zwaagdijk-Oost, Lisse en De Goorn én onze volledige uitgeruste servicebussen zijn we altijd bij u in de buurt!

Vergaande service

Bij Van der Sluis BV gaan we graag een stapje verder dan normaal. We zijn daarom continu bezig onze producten en diensten naadloos aan te sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Met meer dan 80 vakbekwame werknemers op vijf verschillende locaties bieden we ondersteuning aan uw organisatie. Zo bieden we niet alleen machines van de hoogste kwaliteit, maar zorgen onze monteurs ervoor dat uw machines naar behoren blijven werken en bieden we een storingsdienst.

Vacatures

Van der Sluis BV groeit en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wij hebben regelmatig vacatures open staan.