Van der Sluis BV

Reiniging merken

Van der Sluis BV biedt een ruim assortiment reinigingsmachines. Met de kwaliteitsmerken Eureka en Waterkracht en een breed dienstenpakket is Van der Sluis BV dé partner als het gaat om reiniging.

Meer informatie over reiniging merken?

Wij helpen u graag!

Neem contact op

De reinigingsmachine merken van Van der Sluis BV

Van der Sluis BV biedt een ruim assortiment reinigingsmachines. Met de kwaliteitsmerken Eureka en Waterkracht en een breed dienstenpakket is Van der Sluis BV dé partner als het gaat om reiniging. De afdeling reiniging is gevestigd in Dirkshorn.

Wij zijn dealer van Eureka en Waterkracht. Beide absolute topmerken als het gaat om reinigingsmachines. Met een divers assortiment voor veeg- en zuigmachines en schrob- en zuigmachines bieden ze voor iedere organisatie wat wils. Reinigingsmachines nodig voor uw schrob- of veegwerkzaamheden? Van der Sluis BV helpt u op weg! Service en vakmanschap staan centraal in ons bedrijf. Door het op voorraad houden van onderdelen, het periodiek trainen van onze servicemedewerkers en de kwalitatief hoogwaardige producten streven we naar een efficiënte en optimale werkwijze. Voor zowel onszelf als voor u!