Van der Sluis BV

Onderhoud intern transport

Voorkom stilstand door periodiek onderhoud


Vakmannen in heftruckonderhoud

Om welk soort heftruck het ook gaat, bij de gespecialiseerde monteurs van Van der Sluis zijn uw machines in goede handen. Periodiek preventief onderhoud is essentieel voor het behoud van uw heftruck. Zo voorkomt u stilstand en zorgt u voor optimale prestaties op momenten dat dit nodig is. Het onderhoud bij Van der Sluis is niet merkgebonden. Of u nu in het bezit bent van één van de, door ons geleverde machines of niet: u kunt met een gerust hart terecht bij onze onderhoudsmonteurs!

In onze werkplaatsen worden onderhoudsbeurten, reparaties alsmede keuringen uitgevoerd aan alle soorten machines. Ook op de locatie bij de klant worden deze werkzaamheden uitgevoerd. In het geval dat er een overbruggingsheftruck ingezet moet worden kunnen we door onze eigen dieplader snel schakelen, zodat stilstand wordt voorkomen.

BMWT-keuringen

Onze gediplomeerde keurmeesters voeren graag voor u de jaarlijkse BMWT-keuringen uit. Dit geeft u de zekerheid dat u en uw medewerkers veilig kunnen werken.

Wat is een BMWT keurmerk?

Naar aanleiding van het Arbobesluit van 1 juli 1997, waardoor de verantwoordelijkheid voor het ter beschikking stellen van veilige materialen bij de werkgever ligt, heeft Van der Sluis het initiatief genomen om zich aan te sluiten bij de BMWT, dit is mogelijk doordat we officieel Linde dealer zijn voor de kop van Noord-Holland. Het BMWT keurmerk geeft u de zekerheid dat uw intern transportmiddel inderdaad veilig is.

Hoe werkt het BMWT keurmerk?

Een gediplomeerd keurmeester controleert aan de hand van een inspectielijst de technische staat van een machine. Als de keurmeester concludeert dat de machine aan de gestelde eisen voldoet wordt er een genummerde sticker op de machine aangebracht en ontvangt u een afschrift van het keuringsrapport. De keuring wordt geregistreerd in ons keuringssysteem en bij de BMWT en jaarlijks zullen wij u benaderen als uw keuring hernieuwd moet worden. De keurmeesters moeten een opleiding hebben gevolgd volgens de BMWT richtlijnen en zijn verplicht bijscholingscursussen te volgen.

Periodiek onderhoud en de BMWT keuring

U kunt de BMWT veiligheidskeuring samen met het periodieke onderhoud laten uitvoeren, uw machine staat dan niet langer stil dan noodzakelijk is.


Mogelijkheden onderhoud

  • Controleren en eventueel vervangen van luchtfilters
  • Controleren en eventueel vervangen van oliefilters
  • Controleren en eventueel vervangen van brandstoffilters
  • Controle van elektronische / hydraulische functies van uw machine
  • Controle en eventueel vervangen van banden
  • Kwaliteitscontrole overige onderdelen van uw machine
  • Airco-check
  • Keuringen
  • Software-updates

 

Heeft u een vraag over onderhoud intern transport?

Wij helpen u graag!

Neem contact op