Van der Sluis BV

Verkoop Viper 4+ schermen stopt per 1 april

Heeft u een SBGuidance Viper 4+ scherm zoals in de afbeelding hieronder? Dan is dit een belangrijk bericht, want per 1 april a.s. stopt Raven met de verkoop van deze Viper 4+ schermen. Wilt u nog een nieuw exemplaar van dit specifieke scherm aanschaffen? Dat is nog mogelijk. Wij kunnen u t/m 31 maart 2023 nog nieuwe Viper 4+ schermen leveren, daarna zolang onze voorraad strekt.

Toelichting stop verkoop SBGuidance Viper 4+ schermen

Raven stopt met de actieve verkoop van de Viper 4+ schermen omdat de onderdelenleveranciers bepaalde onderdelen uit productie hebben genomen. Raven heeft daarop gehandeld door onderdelen in voorraad te nemen om schermen die momenteel in gebruikt zijn de komende vijf jaar te kunnen blijven repareren. Uiteraard leveren wij ook nog minimaal vijf jaar onderhoud en service voor de Viper 4+ schermen.

Nieuwe trekkersets

Nieuwe trekkersets en de daarvoor benodigde componenten kunt u nog tot 1 april 2024, een jaar langer dan het Viper 4+ scherm, bestellen.

Transitie naar CRx besturingssysteem

We zijn ervan overtuigd dat de functionaliteit van het CRx besturingssysteem nu gelijkwaardig is aan de SBGuidance mogelijkheden of deze zelfs overschrijdt. Een bepaalde compatibiliteit (zoals bestandsuitwisseling) mist nu nog, Raven zal hier aan blijven werken om het strategisch goed te ondersteunen. Ook zal er een upgrade-programma worden gelanceerd om de transitie naar het nieuwe CRx-platform voort te zetten.

Reparatie oudere schermen

Hieronder geven we per type scherm aan in welke mate we nog reparaties uit kunnen voeren aan oudere schermen.

T010 – Geen reparatie mogelijk.

Geostar – Beperkt mogelijk.

Viper 4 – Mogelijk met beperkingen, touchscreen kan niet vervangen worden.

Viper 4+ – Reparaties nog vijf jaar mogelijk, geen beperkingen.

Vragen over uw SBGuidance/Raven scherm?

Heeft u vragen over uw situatie? Neem contact op met onze SBGuidance/Raven vertegenwoordigers voor advies.
Maarten Houtenbos – 06 83 54 38 40 / maartenhoutenbos@vandersluisbv.nl
Sander Kaptein – 06 57 54 56 10 / sanderkaptein@vandersluisbv.nl