Van der Sluis BV

Constructie

Bij Van der Sluis BV staan we voor u klaar voor alle bouw-, reparatie- en laswerkzaamheden.

Onze constructie producten

Open landbouwwagens

Folie oprollers

Plantdak/voorladercombinaties

Oogstrups bloemkool

Laatste constructie nieuws

Algemeen

Open Dagen Van der Sluis Lisse

Wij nodigen u van harte uit op onze Open Dagen in Lisse! Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober zetten we de deuren van onze vestiging in Lisse open voor iedereen die graag eens binnen wil kijken. Tijdens de twee Open Dagen kan iedereen onze vijfde en nieuwste vestiging in Lisse bezoeken. Op vrijdag ...

Van der Sluis BV realiseert een uiteenlopend pakket aan constructiewerkzaamheden. Onze constructie afdeling is gevestigd in Zwaagdijk. Hier beschikken we over een ruime constructiehal waarin wij machines bouwen zoals rups-oogstmachines, plantdak/voorladercombinaties, platte wagens en foliewikkelaars.

Wij hebben jarenlange ervaring met klantspecifieke oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groente- en oogsystemen of oplossingen voor de bloembollenverwerking. Wij realiseren complete nieuwbouwinstallaties, maar ook aanpassingen bij bestaande machines.

Service en vakmanschap staan centraal in ons bedrijf. Door het op voorraad houden van diverse materialen, onderdelen en toebehoren en de kwalitatief hoogwaardige machines streven we naar een efficiënte en optimale werkwijze. Voor zowel onszelf als voor u.

Meer informatie over constructie?

Wij helpen u graag!

Neem contact op