Van der Sluis BV

Landbouw

Bij Van der Sluis BV staan we voor u klaar met in- en verkoop, onderdelen, onderhoud en reparatie voor een brede range tractoren en werktuigen.

Onze landbouw merken

Laatste landbouw nieuws

Algemeen

Uitbreiding Raven GPS activiteiten

In nauwe samenwerking met het huidige Raven Europe hebben wij onze Raven activiteiten verder uitgebreid door de overname van de Raven dealeractiviteiten voor Noord-Holland.

Landbouw

Regio dealerschap Hauer voorladers gaat naar Van der Sluis BV

Importeur de Factorij verwelkomt Van der Sluis BV als eerste regiodealer van Hauer voorladers in Noord-Holland. Dit regio dealerschap vergroot de kwaliteit en service van Hauer in de regio en brengt A-merk Hauer dichterbij de klanten.

Landbouw

Valtra RedLine modellen

Op zoek naar een 4- of 6-cilinder tractor? Met de Valtra RedLine modellen krijgt u heel veel tractor voor uw geld!

Onze landbouw services

Voor al uw landbouwmechanisatie

Met vier locaties in Noord-Holland en 1 locatie in Zuid-Holland is er altijd een locatie bij u in de buurt. Met een divers merken- en dienstenpakket is Van der Sluis BV dé partner als het gaat om landbouwmechanisatie.

Wij zijn dealer van de kwaliteitsmerken Fendt, Kuhn, Rauch, Jako en Agrifac en werkzaam in diverse branches. Machines nodig voor de bloembollenteelt, akkerbouw, tuinbouw of veeteelt? Van der Sluis BV helpt u op weg!

Service en vakmanschap staan centraal in ons bedrijf. Door het op voorraad houden van onderdelen, het periodiek trainen van onze servicemedewerkers en de kwalitatief hoogwaardige producten streven we naar een efficiënte en optimale werkwijze. Voor zowel onszelf als voor u!

Meer informatie over landbouw?

Wij helpen u graag!