Van der Sluis BV

Linde heftruck huren

Het aanschaffen van een nieuwe heftruck is een flinke investering. Bij ons kunt u op elk moment, snel en eenvoudig een Linde heftruck huren.

Het aanschaffen van een nieuwe heftruck kan een flinke investering zijn. Juist wanneer deze niet intensief gebruikt wordt. Van der Sluis BV biedt hier voor dé oplossing. Bij ons kunt u op elk moment, snel en eenvoudig, een kwaliteitsvolle Linde heftruck huren. Bekijk hier de mogelijkheden!

Heftruck huren?

Bij het huren van een heftruck staat uw geen hoge investeringskosten te wachten en bent u vrij van jaarlijkse onderhoudskosten en certificeringen. Met meer dan 150 verschillende huurtrucks biedt Van der Sluis BV voor elke uitdaging op het gebied van intern transport een oplossing op maat. Of u nou actief bent in de agrarische sector, industrie of offshore: wij zorgen ervoor dat uw werk intern niet stagneert. 

U kunt bij ons eenvoudig en snel een Linde heftruck huren. Ons aanbod varieert van pallettrucks tot reachtrucks en vorkheftrucks. Met onze dieplader zorgen wij ervoor dat de machine snel en gebruiksklaar voor de deur wordt afgeleverd. Ons werkgebied omvat provincie Noord-Holland, Zuidholland én het Waddeneiland Texel. 

Bent u in overweging om een heftruck aan te schaffen? Dit is een grote investering. Door vooraf een heftruck te huren, kunt u testen welk type heftruck u wilt hebben op de werkvloer en of het bij de medewerkers bevalt.

 Linde heftruck huren

De voordelen van het huren van een heftruck

Het huren van een heftruck brengt vele voordelen met zich mee. Naast dat het huren van een heftruck een flexibele inzet biedt voor uw bedrijf zijn er nog meer voordelen: 

  • Lage investeringsdrempel
  • Ruim aanbod heftrucks
  • Een heftruck van een kwaliteitsmerk
  • Alle huurttrucks zijn verzekerd en wettelijk BMWT gekeurd
  • Geen jaarlijkse onderhoudskosten
  • Voor de deur afgeleverd en opgehaald

Waarom heftrucks van Linde?

Wij zijn exclusieve dealer van het kwaliteitsmerk Linde: de marktleider op het gebied van intern transport. De heftrucks van Linde staan bekend om de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Door een speciaal ontwikkeld as-systeem zijn de heftrucks van Linde functioneel en enorm wendbaar in de kleinste hoekjes. Ergonomie en bedieningsgemak heeft het merk Linde hoog in het vaandel staan. 

Huur snel en eenvoudig een heftruck

Van der Sluis BV heeft al meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van intern transport en werkt met vakbekwame monteurs. Bij ons kunt u zoveel en zolang een heftruck huren als nodig is. Daarbij bieden wij scherpe tarieven. Kiest u ook voor flexibiliteit en efficiëntie op de werkvloer? Neen contact met onze adviseurs voor ons uitgebreide aanbod huurtrucks.