Van der Sluis BV

Linde pallettrucks

De pallettrucks van Linde staan bekend om hun wendbaarheid in de kleinste ruimtes en de hoge restwaarde. Nieuwsgierig naar wat de Linde pallettrucks u kunnen bieden? Ontdek de mogelijkheden!

Een pallettruck of pompwagen wordt gebruikt als transportmiddel om pallets te verplaatsen op de werkvloer. De pallettrucks van Linde staan bekend om hun wendbaarheid in de kleinste ruimtes en de hoge restwaarde. Nieuwsgierig naar wat de Linde pallettrucks u kunnen bieden? Ontdek de mogelijkheden!  

Grote keuze Linde pallettrucks

De Linde pallettrucks zijn in verschillende varianten beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit een elektrisch aangedreven pallettruck of een handpallettruck. Het verschil tussen een pallettruck en handpallettruck is onder andere de gebruiksvriendelijkheid en het laadgewicht. Een handpallettruck is eenvoudig te gebruiken en kan met een hefsysteem handmatig worden opgepompt. Uw personeel hoeft voor het besturen van een handpallettruck of pompwagen geen licentie te behalen. Een handpallettruck is beschikbaar in meerdere varianten, zo biedt het merk Linde de normale handpallettruck aan, een wegende handpallettruck en een schaarpallettruck. 

Een elektrische pallettruck wordt ook vaak in menig bedrijf of magazijn gebruikt. De machine is elektrisch aangedreven en ideaal voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld in een vrachtwagen, maar ook voor palletomslag en rangeertaken. De elektrisch aangedreven pallettruck staat ingeschreven als een bedrijfsvoertuig. Om deze te mogen besturen, is het verplicht om het EPT-certificaat op zak te hebben. Dit is een certificering dat aantoont dat de bestuurder de elektrische pallettruck in de praktijk veilig kan gebruiken. Het functioneren van een handpallettruck is hetzelfde als een elektrische pallettruck, alleen hoeft er bij een elektrische pallettruck geen eigen kracht gezet te worden. 

Linde pallettrucks

De voordelen van Linde

Linde is een echt kwaliteitsmerk, dat zich op het gebied van intern transport marktleider mag noemen. De pallets van het merk Linde zijn ergonomisch opgebouwd en garanderen bovendien een veilig en gemakkelijk gebruik. De pallettrucks zijn ingericht voor smalle gangpaden, krappe laadperrons of steile hellingen. De krachtige motoren worden in de Linde pallettrucks gecombineerd met snel reagerend remsysteem. Dit maakt het transport van A naar B sneller, maar ook veiliger. Voor het optimaal functioneren van een pallettruck dient u hem te gebruiken op een droge, schone en vlakke ondergrond. Mocht dit niet het geval zijn, dan bieden wij ook palletwagens aan voor op ruw terrein. Hiervoor kunt u terecht bij onze adviseurs. 

Linde pallettrucks

Exclusief dealer van Linde heftrucks

Van der Sluis biedt een veelzijdig assortiment gebruikte en nieuwe heftrucks van het merk Linde. Als exclusieve dealer van dit merk, kunt u ons vinden op onze locaties in Dirkshorn, Anna Paulowna, Zwaagdijk-Oost, De Goorn en Lisse. Ook komen onze adviseurs graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op.