Van der Sluis BV

Mechanisatie landbouw

Met al ruim 55 jaar ervaring is Van der Sluis BV de partner op het gebied van mechanisatie landbouw. Bekijk ons aanbod.

Van der Sluis BV is dé partner op het gebied van mechanisatie landbouw. Met al ruim 55 jaar ervaring en hoogwaardige landbouwmerken bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een landbouwvoertuig van bijvoorbeeld het merk Agrifac, Evers, Fendt, Valtra of Kuhn? Lees dan snel onze mogelijkheden. 

Een groot aanbod landbouwmechanisatie machines

Van landbouwspuiten, grondbewerking- en zaaibereidingmachines, bouwlandbemesters, balenklemmen, diepladers en kippers, tot aan tractoren en voerderwinning machines. Van der Sluis BV biedt een groot aanbod landbouwmachines voor elke tak in de landbouw. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige merken. Kwaliteit, service én uitstraling: onze landbouwmerken hebben het allemaal! Wij zijn dealer van de volgende mechanisatie landbouw merken:

Landbouw service: onderhoud, reparatie en financiering

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte mechanisatie landbouw machines, bieden wij ook landbouwservice aan. Met al ruim 55 jaar ervaring en vakbekwame monteurs kunt u bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en financiering van uw landbouwvoertuig. Periodieke onderhoud van de machines is van groot belang om stilstand binnen het bedrijf te voorkomen. Is uw landbouwvoertuig defect of geeft het een storing aan? Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Alle service, onderhoud en reparaties zijn mogelijk bij uw op locatie of bij ons in de werkplaats. Wij werken met moderne werkplaatsen, volledig uitgeruste servicebussen en beschikken over een magazijn met meer dan 100.000 originele machineonderdelen. Op deze manier leveren wij altijd snel en vakkundig werk.

 Mechanisatie landbouw

Mechanisatie landbouwmachine aanschaffen?

Bent u actief als akkerbouwer, loonwerker, (hobby)boer of grondwerker en bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte landbouwmachine? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met vijf vestigingen in Noord-Holland en één vestiging in Zuid-Holland bent u altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Heeft u liever dat wij bij uw op locatie langskomen? Ook dat is geen probleem. Benieuwd naar ons ruime aanbod en de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons adviseurs op.