Van der Sluis BV

Tuin & park

Maak tuinwerkzaamheden eenvoudig

Onze tuin & park merken

Laatste tuin & park nieuws

Algemeen

Open Dagen Van der Sluis Lisse

Wij nodigen u van harte uit op onze Open Dagen in Lisse! Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober zetten we de deuren van onze vestiging in Lisse open voor iedereen die graag eens binnen wil kijken. Tijdens de twee Open Dagen kan iedereen onze vijfde en nieuwste vestiging in Lisse bezoeken. Op vrijdag ...

Onze tuin & park services

Voor al uw tuin & park

Van der Sluis BV biedt een divers en compleet pakket tuin & park producten van het merk Toro. Of het nu gaat om maaiers, kettingzagen of bladblazers: bij ons bent u aan het juiste adres!

Tuinklussen eenvoudig maken: dat is waar Toro voor staat. Met het brede assortiment levert het merk apparatuur voor het onderhouden van gazon en landschap. De producten van Toro zijn voor zowel commerciële als thuisgebruikers ontwikkeld.

Service en vakmanschap staan centraal in ons bedrijf. Door het op voorraad houden van onderdelen, het periodiek trainen van onze medewerkers en de kwalitatief hoogwaardige producten streven we naar een efficiënte en optimale werkwijze. Voor zowel onszelf als voor u!

Meer informatie over tuin & park?

Wij helpen u graag!

Neem contact op