Van der Sluis BV

Linde heftruck elektrisch

Op zoek naar een elektrische heftruck van het merk Linde? Dan kiest u voor een merk met bewezen kwaliteit en talloze mogelijkheden. Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden!

Op zoek naar een elektrische heftruck van het merk Linde? Dan kiest u voor een merk met bewezen kwaliteit en talloze mogelijkheden. Kiest u voor een driewiel of vierwiel elektrische heftruck? En wilt u een hefvermogen van 1 ton of 8 ton? De mogelijkheden bij Van der Sluis BV zijn eindeloos. Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden! 

Dealer van Linde heftrucks

Linde is een hoogwaardig en bewezen A-merk binnen het intern transport. Ons assortiment bestaat onder andere uit AGV’s, elektrische heftrucks, elektrische pallettrucks, elektrische platformwagens en elektrische trekkers. De heftrucks van Linde zijn de zuinigste in de markt door de lage onderhoudskosten en lange levensduur. Het uitgebreide assortiment van Linde heftrucks elektrisch zijn beschikbaar voor het tillen tussen de 1000 en 8000 kilo en toepasbaar voor elke interne klus in de industrie en handel. 

Linde heftruck elektrisch

Voordelen van een Linde heftruck elektrisch

De elektrische heftrucks van Linde staan bekend om de vele mogelijkheden. De heftrucks zijn in de kleinste ruimtes uitstekend in hun element. Dit komt door de unieke onderhoudsvrije as-constructie. Hierdoor is de heftruck zeer wendbaar en behendig voor iedere toepassing binnen intern transport. De heftruck kan op de millimeter nauwkeurig bestuurd worden met een dubbele pedaalbediening. Daarnaast biedt het de bestuurder voldoende comfort door de verende verstelbare stoelen en voldoende beenruimte. De cabine voldoet aan een hoogwaardig veiligheidsconcept dat onder andere een veilige beschermzone biedt voor de bestuurder.

Een elektrische heftrucks van Linde bieden tevens vernieuwde batterij- en laadmogelijkheden, afgestemd op uw behoefte. 

Waarom een Linde heftruck aanschaffen bij Van der Sluis BV?


Veiligheid, comfort, veelzijdigheid én kostenbesparing staan centraal bij Linde. Is uw werkplaats of magazijn op zoek naar een nieuwe heftruck? Deze doordachte elektrische heftrucks zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseurs.

Van der Sluis BV is specialist op het gebied van landbouwmechanisatie, intern transport, constructie, reiniging en tuin & park. Met vestigingen in Dirkshorn, Anna Paulowna, Zwaagdijk-Oost, Lisse en De Goorn bieden wij altijd betrouwbaarheid, kwaliteit, vakmanschap en service. Waarom intern transport bij Van der Sluis? 

  • Meer dan 55 jaar ervaring
  • Vakbekwame monteurs
  • A-merk Linde
  • 24/7 storingsdienst
  • Originele onderdelen op voorraad