Van der Sluis BV

Landbouwmechanisatiebedrijf

Op zoek naar een nieuwe tractor of ander landbouwvoertuig? Van der Sluis BV hét landbouwmechanisatiebedrijf van Noord- en Zuid-Holland.

Op zoek naar een nieuwe tractor of ander landbouwvoertuig? Of is uw landbouwvoertuig toe aan onderhoud en reparatie? Met ruim 55 jaar ervaring is Van der Sluis BV hét landbouwmechanisatiebedrijf van Noord- en Zuid-Holland. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Benieuwd naar onze grote aanbod en veelzijdige service? 

Een veelzijdig landbouwmechanisatiebedrijf

Met specialisme op het gebied van onder andere landbouwmechanisatie, intern transport, constructie, reiniging en tuin & park zijn wij een veelzijdig landbouwmechanisatiebedrijf. Van heftrucks, tractoren, verscheidende landbouwvoertuigen, grasmaaiers, schrobmachines tot aan maatwerk constructies. Van der Sluis BV heeft het allemaal. Kwaliteit, service én uitstraling: onze hoogwaardige landbouwmerken hebben het allemaal! Bent u benieuwd naar ons aanbod mechanisatievoertuigen? Kom langs in onze showroom in Dirkshorn, Anna Paulowna, Zwaagdijk-Oost, De Goorn of Lisse. Onze adviseurs staan uw graag te woord.

Landbouwmechanisatiebedrijf 

Onderhoud, reparatie en maatwerk constructies

Van reparatie tot onderhoud en financiering: uw landbouwmachines zijn bij ons in goede handen! Onze vakmannen werken in moderne werkplaatsen, met volledig uitgeruste servicebussen en een magazijn met meer dan 100.000 originele onderdelen. Hiermee kunnen wij snel en vakkundig werk garanderen. Voorkom stilstand in uw bedrijf en laat uw machine tijdig nakijken op onderhoud. Bij ons in de werkplaats of liever gewoon bij u op locatie? Ook dat is mogelijk! 

Naast onderhoud en reparatie bieden wij ook maatwerk constructies aan. Van oogstrups, landbouwwagens of oprollers: wij passen met onze bouw- en laswerkzaamheden de machines geheel op maat aan.
Landbouwmechanisatiebedrijf

Heftruck- en reiniging verhuur

Bij Van der Sluis BV kun u niet alleen de innovatieve heftrucks of veeg- en schrobmachines kopen, maar ook huren! Het aanschaffen van een nieuwe heftruck of reinigingsmachine is een flinke investering. Helemaal wanneer u deze niet intensief hoeft te gebruiken. Van der Sluis BV biedt hiervoor dé oplossing. Bij ons kunt u op elk moment, snel én eenvoudig een heftruck of reinigingsmachine huren. U kunt zelf kiezen welk type machine en hoelang u de machine wilt huren. Met onze dieplader zorgen wij ervoor dat de machine snel en gebruiksklaar voor de deur wordt afgeleverd. Ons werkgebied omvat provincie Noord-Holland, Zuid-Holland én het Waddeneiland Texel.

Meer informatie

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte tractor of landbouwmechanisatiemachine? Of is uw machine toe aan onderhoud en reparatie? Schroom niet en plan direct een afspraak in met onze adviseurs.